Copyright (c)  silviouwhovenier 2010
Silvio ' Uw Hovenier'
Ploeglaan 6
3755 HT Eemnes
fax 035-5338378  tel 06-22560895
DISCLAIMER

Hoewel aan onze website de grootst mogelijke zorg is besteed, bestaat de mogelijkheid dat delen van de informatie verouderd zijn of anderszins niet langer correct. Daarom kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de pagina's van de website.
In het bijzonder vallen links naar derden buiten onze controle , en daarom kunnen wij voor de inhoud van de pagina's van derden nooit verantwoordelijk worden gehouden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere websites, voor de privacybescherming op die websites of voor de diensten die eventueel via die websites worden aangeboden.
Silvio'Uw Hovenier' bezit het auteursrecht op de informatie die via de website wordt verstrekt. Dit geldt voor teksten, beeldmerken, logo's, tekeningen, schetsen en fotomateriaal. Het is derhalve niet toegestaan de informatie te verspreiden of te kopiŽren zonder onze schriftelijke toestemming.. Het gebruik van het logo of projectfoto's is alleen toegestaan na toestemming.
Silvio Uw Hovenier hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van de website. Informatie over bezoeken aan de site wordt slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en nooit om individuele personen te identificeren. De persoonlijke gegevens die u verstrekt om informatie te ontvangen worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de aanvraag of de reactie en daarna vernietigd. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Contact
Voor vragen over de website kunt u contact met ons opnemen.

mail naar silvio uw hovenier mail naar silvio uw hovenier